Omgeving

Het landschap rondom nodigt u uit voor een heerlijke wandel of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden! Wanneer u een echte cultuur snuiver bent en een liefhebber bent van musea, dan zit u in de omgeving van dit vakantiepark zeker goed! U kunt diverse musea bezoeken, een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Bonnefantenmuseum of het Natuurhistorisch Museum in Maastricht. Ook in Vaals en Heerlen bevinden zich interessante musea die u kunt bezichtigen. Voor ontspanning zoekt u het Wellness resort in Valkenburg op. Breng een bezoek aan de Zuid-Limburgse wijngaard en maak kennis met het eerste glas Fromberg wijn. Daarnaast zal u aan de hand van een fotopresentatie meer informatie krijgen over de eerste aanplant, de oogst en het snoeien, et cetera.
.
Het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al, veel biedend, van ruige grottochten tot ontspannende huifkartochten, van culinair genot tot cultuur opsnuiven. Voor de actievelingen zijn er meer dan genoeg activiteiten. U kunt bijvoorbeeld naar de klimhal en klim zo hoog mogelijk. Daarnaast kunt u golfen op de golfbaan Margraten, spanning en actie beleven in de grotten van Valkenburg. Kortom, genoeg om uw energie even goed uit te razen.
.
Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo kunt u naar het subtropisch zwemparadijs Mosaqua gaan. Of naar het overdekte speelparadijs “Kinderstad”, hier is het elke dag feest! Daarnaast kunt u naar sprookjesbos toe. Of een mooie snelle race rijden op de rodelbaan in Valkenburg “A Gogo”. Dit is een bedrijf dat zich bezig houdt met in- en outdoor activiteiten voor jong en oud. Wat wilt u nog meer?
.
Wandelen
Bungalowpark Landsrade is gelegen in het prachtige glooiende landschap tussen de Gulp en de Geul. Wandelen is de beste manier om de omgeving te verkennen.
Hier vindt u de mooiste routes.
.
Fietsen
Fietsverhuur: ROCCA (Gulpen 3,5 km), Hub Nix (Mechelen 6,6 km)
.
Touren met scooter
Scooterverhuur: Imbali (Mechelen 6,4 km), Hub Nix (Mechelen 6,6 km)
.
Golf
Zuid Limburgse Golf & Country Club (Gulpen-Wittem 1,2 km)
.
Dierentuinen
GaiaZOO (Kerkrade 21,1 km), Aachener Tierpark (Aken 31 km)
.
Supermarkten
De dichtstbijzijnde supermarkten:
PLUS (Gulpen 4,7 km), ALDI (Gulpen 4,7 km), SPAR (Epen 4,3 km).

Op het platteland

Rustig gelegen

Nabij dorp

Op een vakantiepark

Nabij bos

Supermarkt: 2km

Stadcentrum: 4km

Luchthaven: 30km

Call Now Button
Translate